Ontdek het geheim van de 

De Kunst van het Beminnen

Level 1 - De Inwijding

Op basis van eeuwenoude inzichten en oefeningen uit Oosterse en Westerse technieken, het Taoïsme, en talloze andere Westerse en Oosterse stromingen nemen we  jullie mee op een prachtige reis, die jullie geheel in jullie eigen tempo met elkaar kunnen gaan maken. In jullie eigen veilige omgeving, op die manier en op die momenten dat het jullie het allerbeste uitkomt!

Niks spannende oefeningen in een workshop met een grote groep met onbekende mensen, in een weekend dat je eigenlijk niet goed schikt en waarin je dan uiteindelijk ook nog eens tussen allerlei vreemden uit de kleren ‘moet’.


Nee, gewoon in jullie eigen slaapkamer of een ander fijn plekje in huis, ongestoord en zonder enige afleiding van anderen of wat dan ook, op een moment dat het jullie helemaal schikt!

Relatie,coaching, intimiteit, handen

Relatiecoaching, intimiteit, relatie
Aangenaam contact met Paul en Wilma hoewel we ze nog niet persoonlijk ontmoet hebben. Wij hebben elkaar op latere leeftijd leren kennen en de een had ervaring met  Tantra, de ander met de 7 Sluiers en de Taoïstische benadering van seksuele energie. 

En toch voelden we ons als pubers in het veroveren van onze eigen en elkaars intimiteit. Eigenlijk waren we onbewust al bezig met de 7 Sluiers. We zijn erg blij met de tijd die we nemen voor het bevestigen van ons hele zijn in die vertraging. Elkaars goddelijkheid begroeten, Eye gazing, handen 15 minuten lang strelen en vervolgens Nee antwoorden op de vraag of de ander verder mag gaan met de armen....spannend!

Verwenavonden georganiseerd met meditatie, massage en de nodige eigen creativiteit Ook als we in het begin wat lacherig deden over de opdracht, bleek in de loop van de tijd toch dat we beseften hoe waardevol die vertraging werkt; erotiserend op een subtiele wijze.

VV en GG

Krijg nu direct toegang tot ...
De Kunst van het Beminnen
Level 1: De Inwijding

‘De Kunst van het Beminnen – De Inwijding’:  is een uniek, heel toegankelijk en laagdrempelig online trainingsprogramma, om thuis in jullie eigen tempo te genieten van een aantal prachtige oefeningen voor drie onvergetelijke avonden samen met je geliefde.

 

Inclusief een uitgebreide inleiding over hoe je een avond organiseert, de opzet van een Oosters Liefdesritueel, de achtergronden en hoe je vanuit het Taoïsme de intensiteit van jullie Liefdesleven enorm kunt verdiepen door te gaan vertragen en met ‘De 7 sluiers’ te gaan werken.

Je ontvangt duidelijke stapsgewijze video’s en/of audiobestanden van elke oefening, inclusief oefeningenbladen waarin je alles nog eens rustig kunt teruglezen.


Voor € 247, - euro is deze online training voor jou!


Klik hieronder als je aan de slag wilt gaan met je geliefde om drie onvergetelijke Oosterse avonden te beleven.

Relatiecoaching

Relatiecoaching, intimiteit, relatie
"Ik kan hier heel duidelijk in zijn..... Ik kan niet anders dan enkel onderstrepen dat ook ik het eerste gevoel heb mogen ervaren van "die onuitputtelijke bron van plezier, creativiteit en levenslust die we allemaal in ons dragen....."!!! 

Ik voel een hele diepe rust, en hernieuwde aanboring van levensenergie....."

Jan en Carolien
Relatiecoaching, intimiteit, relatie
"Paul en Wilma hebben ons door middel van ‘De Kunst van het Beminnen’    
weer op het juiste spoor gezet".
Suus en Roeland